JIJ! Investeert in Jezelf

Inspireert, motiveert en coacht JIJ! om het maximale uit Jezelf te halen!

JIJ! Coaching

JIJ! biedt diverse coachingstrajecten aan voor iedereen met een coachvraag. Zo kunt u al voor één sessie bij ons terecht of voor een meer traditionele coachingstraject.

JIJ! biedt hierin nog een unieke coaching mogelijkheid aan in de vorm van een strippenkaart. Soms heb je niet alle sessies nodig of wisselt het onderwerp waarop je coaching nodig hebt. Deze vorm is een combinatie van coaching en sparren op privé- en werk niveau. Jij bepaald de behoefte, het moment en op welke manier je gecoacht wilt worden voor een vast bedrag. Dit is Intervisie Coaching!Meld je aan voor een gratis Intake Sessie

Uiteraard zoek jij de beste coach. Iemand mee wie het klikt, toch? Ik bied je een gratis telefonisch intake aan van 20 minuten. We bespreken samen jouw coachvraag en wat ik voor jou kan betekenen. Interesse? Mail dan voor meer info en een afspraak.

One Coach

Dit is een coachingsgesprek met de duur van 1,5 uur. We gaan samen intensief aan de slag met de vraag. Een hands-on gesprek. Je wilt immers resultaat in simpelweg 1 gesprek. Dit kan!

Je stelt van te voren je vraag zodat het onderwerp al helder is. Aan de hand hiervan geven wij het advies of het een onderwerp is waarin wij jou in 1,5 uur tijd mee op weg kunnen helpen. Vervolgens gaan we samen kijken naar een oplossing of richting die je op wilt gaan.

Het is een intensieve sessie, dus geen tijd voor getreuzel, nee we willen resultaat. Dus dit is een sessie voor iemand die echt direct aan de slag wilt en hierin de hulp nodig heeft om even te sparren, handige inzichten te krijgen en advies om een keuze te maken. We bieden een garantie dat wij in staat zijn om binnen 72 uur tot jouw beschikking te staan. (live of via online)

Kosten: € 175,- per OneCoach gesprek van 1,5 uur. Incl. voorbereiding excl. 21% btw.

Comfort Coach

Dit is een traditioneel coachingstraject waarin je binnen een afzienbare periode de gewenste resultaten zal behalen. Je krijgt meer inzicht in jouw ware ‘ik’, jouw talenten, waarden, drijfveren en ontwikkelpunten.

We geven je de nodige handvaten om zo de juiste balans te krijgen in werk en privé. Je zult beter in staat zijn om de gewenste werk- en leefomgeving te kiezen en na te streven. We ondersteunen dit traject met een TMA scan. Zo heb je ook direct iets in handen om mee aan de slag te gaan.

We bieden je de comfort van een veilige omgeving met een heerlijke kopje koffie en inspirerende omgeving, waar je in rust aan de slag kan met je vragen.

Kosten: € 1950,- incl. TMA scan & rapportage | Intake a 30 min| 8 sessies á 75min | excl. 21% btw

Intervisie Coach

De Intervisie Coach is er voor degene die graag bijgestaan wordt met de dagelijkse vragen en keuzes in werk- en privé sfeer.

Elke dag verandert er wel iets in de wereld, verandering is immers continu. Zo ook jouw vragen waar je ineens mee zit. Van het samenwerken met een nieuwe collega en hoe hiermee om te gaan. Of wellicht ben je toe aan een nieuwe carrièrestap of wil je juist groeien in je werk. Krijg je ineens te maken met stress en weet je niet hoe je de rust terug kan vinden?

Of het nu een korte termijn vraag is of juist van langere duur. De Intervisie Coach biedt jou hierin de juiste comfort, gemak, rust en ondersteuning. Zo maak je gebruik van een strippenkaart van korte sessies. Zo krijg je snel een antwoord op jouw dilemma of kan je even sparren voor een meeting. 

Altijd beschikking tot jouw coach dus. We bieden het gemak ala Netflix in combinatie met de comfort van een verzekering.

Kosten: va. € 99,- per 45 min sessie bij minimaal 15 sessies. Vraag naar de voorwaarden.