JIJ! Investeert in Jezelf

Inspireert, motiveert en coacht JIJ! om het maximale uit Jezelf te halen!

JIJ! Training

JIJ! biedt diverse trainingen, workshops en opleidingen aan.

Alle ontwikkelinterventies zijn volgens de TMA methodiek. De focus ligt op drijfveren, motivatie en talent. We hebben standaard trainingen en tailormade trainingen.

We hebben de opleiding JIJ! die jou inspireert, motiveert en coacht om het maximale uit jezelf te halen! Dit aan de hand van op maat gemaakte modules die betrekking hebben op zelfontwikkeling en bewustwording in combinatie met innoverende tools, methodes en denkwijzen zoals Social Media, TMA, NLP en LEAN.

Zo is er ook een drijfveren training met de focus op verschillende talenten uit de TMA methodiek. En workshops op enkel één specifieke drijfveer om zo meer verdieping te brengen in de gewenste ontwikkeling.

We geven al onze trainingen, workshops en opleidingen op een innovatieve en inspirerende manier. Vergeet trainingslokalen, vergaderzaaltjes ed. maar denk aan een reis naar Griekenland of op een boot varend over de rivier de Rijn tot diep in het bos in een houten hut. Alles is mogelijk bij JIJ! Wees dus voorbereid op een uniek aanbod.

Mail ons met je vraag en wij sturen jou ons aanbod en/of mogelijkheden toe.