JIJ! Investeert in Jezelf

Inspireert, motiveert en coacht JIJ! om het maximale uit Jezelf te halen!

TMA = JIJ! DNA


JIJ! bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij jouw ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA Talentenanalyse JIJ! centraal en op de troon die jou het beste past. De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. De TMA talentenanalyse wordt toegepast voor selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en reïntegratievraagstukken.

Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijgt JIJ! inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. 

TMA is dus JIJ! DNA!

JIJ! Opleiding


JIJ! opleiding is er voor organisaties die willen investeren in hun medewerkers. De opleiding bestaat uit verschillende modules. Dit is aan de wens van de organisatie geheel op maat te maken. De verschillende modules die wij aanbieden zijn o.a. LEAN, social media, TMA en opgave/talent gestuurd werken. 

Daarnaast werken we samen met een netwerk aan coaches, psychologen, ontwikkelaars, kantelaars en trainers die allen zeer professioneel zijn en snel en effectief in kunnen spelen op de vraag. Bij ons draait het om maatwerk en aandacht voor individu en organisatie!

Twijfel daarom niet langer en investeer nu ook in je organisatie!


WIJ zijn er voor JIJ!JIJ! biedt speciaal voor jou diverse mogelijkheden aan die jou ondersteunen bij het pad dat JIJ! bewandelt. Daarvoor gebruiken we o.a. de TMA analyse, beroepskeuze test, jobfinder app, inspiratiesessies, het JIJ! netwerk en nog veel meer waar jij jouw doel mee bereikt.

We werken samen met diverse coaches, psychologen, ontwikkelaars, veranderaars en trainers op diverse gebieden, die allen zeer gediplomeerd zijn.

Stel daarom gerust vrijblijvend jouw vraag en wij zorgen voor een inspirerend antwoord!